ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Α. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Εισαγωγή

(H κάτωθι Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων και των λοιπών πολιτικών που υιοθετεί η clickradio.gr και αποτελεί ενιαίο με αυτούς σύνολο.)

Ποιοί είμαστε

(Λίγα λόγια για την επιχείρηση)

Στο διαδικτυακό μας ιστότοπο https://clickradio.gr/ θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, γι’ αυτό συμμορφωνόμαστε με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και το Ν. 4624/2019 και έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την τήρηση όλων των κανόνων για την προστασία προσωπικών δεδομένων παγκοσμίως. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου υπέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και η αποδοχή της συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται αναλυτικά σε αυτήν. Εάν δεν συμφωνείτε, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας και να μην κάνετε καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο «clickradio.gr»,  εδρεύει στην Patra.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς να είναι επικαιροποιημένα και ακριβή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο δυνατόν για αλλαγές σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική σας σχέση μαζί μας.

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρηση «clickradio.gr».

  1. Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
        • Ποιά προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε και με ποιον τρόπο;

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως όνομά, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, ονόματα χρήστη και αγοραστικές συνήθειες, περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη, πληροφορίες οικονομικής φύσης και πληροφορίες κοινωνικής πρόνοιας. Ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν μοναδικά αριθμητικά αναγνωριστικά όπως είναι η διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή σας καθώς και cookies.

Κατά κανόνα, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα των επισκεπτών του https://clickradio.gr/ μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν άμεσα και με τη θέλησή τους, συνεπώς η απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Επιχείρησης «clickradio.gr» δεν συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός κι αν τα έχετε παράσχει εσείς για συγκεκριμένο σκοπό. Πρόκειται για τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της εγγραφής σας ως πελάτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε κατά την πραγματοποίηση αγοράς σας ως επισκέπτης ή εγγεγραμμένος χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς και τυχόν επιπλέον πληροφορίες που συμπληρώνετε για να ανανεώσετε ή επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες εγγραφής σας κατά καιρούς ή άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την διενέργεια και ολοκλήρωση της όποιας συναλλαγής σας με εμάς. Για παράδειγμα όταν επικοινωνείτε μαζί μας, όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όταν επικοινωνείτε μαζί μας είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε στο πλαίσιο ερωτημάτων, παραπόνων και λοιπών αιτημάτων σας μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας μαζί μας ή όταν μας δίνετε τη γνώμη σας για τα προϊόντα μας και εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεση σας για την επεξεργασία τους.

Επίσης, μπορούμε να τα συλλέξουμε με τη χρήση cookies τα οποία  χρησιμοποιούμε για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπού μας. Δεν γίνεται περαιτέρω επεξεργασία, προώθηση ή ανταλλαγή στα δεδομένα αυτά.

Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

-Διεύθυνση IP: Κάθε συσκευή που συνδέεται σε ένα οποιοδήποτε δίκτυο, αποκτάει μία διεύθυνση IP: μία αριθμητική διεύθυνση που είναι μοναδική για τη συγκεκριμένη συσκευή στο συγκεκριμένο δίκτυο. Η διεύθυνση IP συνιστά προσωπικό δεδομένο του κάθε χρήστη, παρότι με μόνο το στοιχείο αυτό δεν μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε. Κάθε φορά λοιπόν, που συνδέεστε στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης, ο server μας καταγράφει τη διεύθυνση IP, η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας από ένα χρήστη.

-Στοιχεία ταυτοποίησης όπως: ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό (π.χ. email).

  1. -Στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίαςΜε ποιόν σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε;
      •  

Επειδή σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποτελεί πάγια πολιτική μας να τα χρησιμοποιούμε με γνώμονα αφενός το συμφέρον σας και αφετέρου για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε λοιπόν με τους κάτωθι τρόπους.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης με εμάς ή πριν από αυτή:

-Για την ταυτοποίηση και επαλήθευση των στοιχείων σας

Για την εγγραφή σας ως νέος πελάτης – χρήστης.

-Για την επεξεργασία και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με εμάς, για τη διαχείριση των πληρωμών και λοιπών χρεώσεων.

-Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία, όπως κατά την αγορά κάποιου προϊόντος μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν μη διαθεσιμότητα αυτού, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης μας ή στην Πολιτική Απορρήτου και τις λοιπές πολιτικές που υιοθετεί η Επιχείρηση.

-Για να συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση στο πλαίσιο προωθητικών μας ενεργειών εφόσον αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

-Για την εν γένει εξυπηρέτηση, διαχείριση, παρακολούθηση, διεκπεραίωση των συναλλαγών σας με εμάς.

-Για την εξυπηρέτηση όλων των μορφών συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

-Προκειμένου να διευθύνουμε και να προστατέψουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της σύνταξης αναφορών και της τήρησης δεδομένων)

-Για την πρόληψη και αντιμετώπιση περιπτώσεων εξαπάτησης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων με σκοπό την προστασία του κοινού και την ασφάλεια του προσωπικού.

-Για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι χρήσιμες, εύχρηστες και ευχάριστες, περιλαμβανομένης της προσωποποιημένης επικοινωνίας μαζί σας κατά τον τρόπο που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει, και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και είναι προς όφελός σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

-Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη βάση πελατών μας  για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προωθητικές μας ενέργειες και για να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που αφορούν τους εγγεγραμμένους χρήστες

-Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις αγοραστικές σας συνήθειες έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπου στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

-Για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της Εταιρείας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.

-Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης πωλήσεων μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών σε εσάς και άλλους πελάτες.

-Για λόγους έρευνας αγοράς, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωρισιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων.

-Για τη συλλογή και ανάκτηση χρηματικών οφειλών προς εμάς.

-Για να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα/υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Επιπλέον, η χρήση προσωπικών δεδομένων σας ενδέχεται να είναι επιβεβλημένη για τη συμμόρφωσή μας με υποχρεώσεις μας που πηγάζουν από το νόμο. Συνεπώς, για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές ή νομικές μας υποχρεώσεις μπορεί να ανταλλάσσουμε δεδομένα, όπως για παράδειγμα κατόπιν δικαστικής απόφασης για την ανταλλαγή δεδομένων με δικαστικές υπηρεσίες.

 

  1. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σημειώνουμε πως νόμιμη βάση για τη συλλογή και την επεξεργασία των δεδομένων που μας παρέχετε είναι:

α) η συμβατική μας σχέση η οποία δημιουργείται με την αποδοχή των Όρων Χρήσης του ιστότοπου της Επιχείρησης « clickradio.gr »

β) η συγκατάθεση σας όπου αυτή απαιτείται.

γ) το έννομο συμφέρον μας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα Δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας του ιστότοπου και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας (cookies).

δ) το έννομο συμφέρον μας να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα, τη γνησιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή διαβιβαζόμενων δεδομένων, 

ε) H έννομη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην Πολιτεία να τηρούμε τα στοιχεία αυτά καθώς μπορεί, με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, να μας ζητηθούν από αστυνομικές ή δικαστικές αρχές οπότε θα πρέπει να είμαστε σε θέση να τα παράσχουμε.

3.Γνωστοποίηση Προσωπικών Δεδομένων σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. 

Η Επιχείρηση δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα και Πληροφορίες που συλλέγει για τους Χρήστες σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, σε τρίτους, στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των συναλλαγών της με εσάς και της εν γένει εύρυθμης λειτουργίας της, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά δεδομένα σας και οι πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς και σας αφορούν, δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα κατωτέρω:

Σε Αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους μας με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης του « clickradio.gr » με τα υποκείμενα των δεδομένων/ πληροφοριών (πχ μεταφορά προϊόντων, πιστωτικό έλεγχο, κτλ.).

Σε τρίτα πρόσωπα / υπεργολάβους, συνεργάτες που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό της Επιχείρησης « clickradio.gr » υπηρεσίες προώθησης και marketing, τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης.

Σε διαφημιστικές εταιρείες και εν γένει παρόχους διαφημιστικών υπηρεσιών: Ο ιστοτοπος « clickradio.gr »  δεν αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συναίνεση των υποκειμένων. Ωστόσο, δύναται να μοιράζεται με τους τρίτους παρούχους διαφημιστικών υπηρεσιών στατιστικές πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα που αγοράστηκαν, δημογραφικά στοιχεία, στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των φορητών συσκευών που χρησιμοποιήθηκαν για την πρόσβαση των Χρηστών στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα κτλ.

 

Σε i-cloudserviceproviders για τη φιλοξενία της βάσης δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.

Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων.

Σε συμβούλους της Επιχείρησης « clickradio.gr » (όπως οικονομικούς, νομικούς και λοιπούς συμβούλους) στο πλαίσιο της νόμιμης λειτουργίας της Επιχείρησης.

Σε συνεργαζόμενο πιστωτικό ίδρυμα για την διενέργεια και εκκαθάριση των συναλλαγών μας.

Για την προστασία της ανωνυμίας των πληροφοριών, χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης για να εξασφαλίσουμε ότι τρίτα μέρη δεν μπορούν να διασταυρώσουν την ταυτότητα φυσικών προσώπων. Οι συνεργάτες μας δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που μεταβιβάζουμε σε αυτούς και έχουν συμφωνήσει να τηρούν τους κανόνες που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία. Οι χρήστες που το επιθυμούν μπορούν να εξαιρεθούν μέσω της άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων τους όπως αναλυτικώς εκτίθεται κατωτέρω (ενότητα 7).

-SocialMedia (Δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης)

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προσφέρεται η δυνατότητα Διάδρασης/διαμοιρασμού της ιστοσελίδας της Επιχείρησης « clickradio.gr » με άλλα Κοινωνικά Δίκτυα για το ηλεκτρονικό κατάστημα αυτής https://clickradio.gr/ (π.χfacebook, messenger, instagram κλπ) ώστε να ώστε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τον νόμιμο εκπρόσωπό της. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

-Συμμόρφωση σε δικαστικό ή αστυνομικό αίτημα

Όπως σημειώθηκε και ανωτέρω η Επιχείρηση « clickradio.gr » μπορεί να υποχρεωθεί να παράσχει δεδομένα προς τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομικού αιτήματός προκειμένου.

  1. Χρόνος διατήρησης των Προσωπικών Δεδομένων

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρακάτω:

Σκοπός-Περίοδος διατήρησης:

Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της ιστοσελίδας: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).

Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Μερικές φορές, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μόνο μέχρι τη στιγμή που αποφασίζετε, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που έχετε ζητήσει να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές.

Εξυπηρέτηση Πελατών: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.

Μάρκετινγκ: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας.

Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Ανεξάρτητα από το πώς, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι ακόμα και εάν υποβάλετε αίτημα για τη διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να διατηρήσουμε ορισμένα από αυτά, αποκλειστικά και μόνο λόγω έννομων υποχρεώσεων ή για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

  1. Δικαιώματα των χρηστών

Σεβόμαστε τους χρήστες της ιστοσελίδας μας και  τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να διαχειρίζονται όπως επιθυμούν τα προσωπικά τους δεδομένα.  Σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ε.Ε. 679/2016, οι χρήστες έχουν τα κάτωθι περιγραφόμενα δικαιώματα. Για την άσκηση των δικαιωμάτων αυτών απευθύνεστε στην Υπεύθυνο Επεξεργασίας Εταιρεία μας με τους τρόπους που αναφέρονται ανωτέρω.

-Δικαίωμα ενημέρωσης

Η Επιχείρηση οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά για το τί δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για τί χρονικό διάστημα τα κρατάει σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

-Δικαίωμα διόρθωσης ή αλλαγής των προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας και να διορθώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας τις αλλαγές αυτές ή μπορείτε να ζητήσετε και από την Επιχείρησή μας να διορθώσει τα στοιχεία σας, ιδίως σε περίπτωση που δεν είναι ακριβή. 

-Δικαίωμα διαγραφής ή δικαίωμα στη λήθη των προσωπικών δεδομένων

Οι χρήστες του ιστότοπου μας έχουν πάντοτε τη δυνατότητα να διαγράψουν το λογαριασμό τους οριστικά. Στη συγκεκριμένη ενέργεια μπορούν να προχωρήσουν επιλέγοντας την επεξεργασία του προφίλ τους και ακολούθως Διαγραφή λογαριασμού.

-Δικαίωμα εναντίωσης και Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Οι χρήστες του ισοτόπου μας, εφόσον το επιθυμούν μπορούν να μας ζητήσουν να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε όλα ή μερικά από τα προσωπικά τους δεδομένα ή να περιορίσουμε τη χρήση τους. Εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία, αν δεν υφίστανται φυσικά άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

-Δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών δεδομένων

Οι χρήστες του ιστότοπου μας έχουν το δικαίωμα να μας ζητήσουν αντίγραφο των προσωπικών τους δεδομένων, τα οποία διατηρούμε, ή να ζητήσουν τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας. Επίσης, μπορούν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε άλλη εφαρμογή που επιθυμούν.

-Δικαίωμα σε ανθρώπινη παρέμβαση στο πλαίσιο απόφασης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

  1. Άσκηση των δικαιωμάτων

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού  του ιστότοπου της Επιχείρησης « clickradio.gr » που επιθυμούν να ασκήσουν κάποια από τα ανωτέρω περιγραφόμενα δικαιώματά τους, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας επιλέγοντας το πεδίο «Επικοινωνία» από το μενού του ιστότοπου και η Επιχείρηση θα φροντίσει να εξετάσει και να απαντήσει το συντομότερο δυνατό στα αιτήματα τους.

Κατ’ εξαίρεση:

Αν επιθυμείτε τη διόρθωση των Δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να τα πραγματοποιήσετε οιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή Αιτήματος.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr /

strong>Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600

Fax: +30 210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 

Θα εκτιμούσαμε ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας, πριν προσεγγίσετε την αρχή προστασίας δεδομένων και γι’ αυτό παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε με μας αρχικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική.

  1. Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Η διαδικτυακή κίνηση μεταξύ αυτού του ιστοτόπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένο και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (SecureSocketsLayer).

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ασφαλή καθώς και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Απαιτούμε, βάσει σύμβασης, από κάθε έμπιστο τρίτο μέρος που χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα σας για λογαριασμό μας, να πράττουν ακριβώς το ίδιο.

Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να κρυπτογραφήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του Διαδικτύου. Kάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων ή προσωπικών δεδομένων, παρουσιάζει ένα «λουκετάκι» στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

 

  1. Απόρρητο παιδιών

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 18 ετών. Ο ιστότοπος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε καμία ή μέσω καμίας από τις δυνατότητές του, μην εγγράφεστε στον ιστότοπο, μην κάνετε καμία αγορά μέσω του ιστότοπου και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 18 ετών θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 18 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. Ενημέρωση και τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου

Ελέγχουμε τακτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και διατηρούμε το δικαίωμα να την αναθεωρήσουμε κάνοντας ανά πάση στιγμή τις αλλαγές που θεωρούμε αναγκαίες ώστε να ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, τις νομικές απαιτήσεις και τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα. Για τις αλλαγές αυτές δεν ειδοποιούμε τους χρήστες. Συνεπώς, σας παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προτού χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

 

Β. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Εισαγωγή

(H παρούσα Πολιτική Cookies αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Πολιτική; Προστασίας Δεδομένων και άρα και των Γενικών Όρων του ηλεκτρονικού καταστήματος https://clickradio.gr/ του ιστότοπου της Επιχείρησης « clickradio.gr » και ενιαίο με αυτούς σύνολο.)

Ο παρών Διαδικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί Cookies. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα της Επιχείρησης « clickradio.gr », το σκοπό που εξυπηρετούν καθώς και για τον τρόπο διαχείρισής τους.

  1. Τι είναι τα cookies

Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης. Τα cookies περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Πρέπει να επισημανθεί πως σε καμία περίπτωση τα cookies δεν λαμβάνουν γνώση των αρχείων που υπάρχουν στη συσκευή. Με τη χρήση τους απλά, η ιστοσελίδα/εφαρμογή «θυμάται» τις ενέργειές και τις προτιμήσεις του χρήστη (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να ταυτοποιήσουν τον Χρήστη.

Εμείς χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Έχετε δικαίωμα στην απενεργοποίηση των cookies το οποίο μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

2.Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;

Τα cookies αποτελούν απαραίτητο παράγοντα για τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπού μας. Ο βασικός στόχος που έχουν τα cookies μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας. Για παράδειγμα, τα cookies μας βοηθούν να απομνημονεύσουμε τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση και στις μελλοντικές επισκέψεις. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται στα cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων τη βελτίωση της ιστοσελίδας, μέσω αξιολόγησης των αριθμών και μοτίβων χρήσης, την προσαρμογή του ιστότοπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την βελτιωμένη ταχύτητα των αναζητήσεων, κ.λπ.

Δεν αποθηκεύουμε στα cookies που χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες, προσωπικής αναγνώρισης όπως είναι η διεύθυνσή σας, ο κωδικός πρόσβασής σας, τα στοιχεία της πιστωτική χρεωστικής σας κάρτας, κ.λπ.

3.Ποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies;

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies του ιστότοπου μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με εξαίρεση αυτών που παρακάτω θα προσδιοριστούν ως «cookie τρίτων», τα οποία χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται εξωτερικές εταιρείες για να μας παρέχουν υπηρεσίες που ζητούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπό μας. Οι κυριότερες υπηρεσίες για όσους χρησιμοποιούν αυτά τα «cookies τρίτων» είναι η λήψη στατιστικών πρόσβασης και η εγγύηση των πραγματοποιημένων συναλλαγών πληρωμής.

4.Απενεργοποίηση cookies

Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτήν τη σελίδα λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τα οποία συσχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή.

5.Τύποι cookies

      •  
        • Λειτουργικά

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent 1 ημέρα έως 1 χρόνο)

      •  
        • Απoδόσεις

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και τη βελτίωση της λειτουργικότητας, καταγράφοντας ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)

      •  
        • Mέσων κοινωνικής δικτύωσης

Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα (πχ Facebook – Twitter – YouTube – Instagram) και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)

6.Cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο

Τα cookies των GoogleAnalytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας ενημερώνουν για το πόσοι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας καθώς και για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της GoogleAnalytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Επιπλέον, τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών (πχ facebook, instagram κλπ) μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπο μας.

Κατά καιρούς, ο ιστότοπος μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς και από τρίτους ιστοτόπους. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, αυτό υποδηλώνει τη συμφωνία σας περί μετάβασης σε αυτόν και συνέχισης περιήγησης σύμφωνα με την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής του ιστοτόπου αυτού, επισημαίνεται δε ότι δεν υπέχουμε καμία ευθύνη για τις εν λόγω πολιτικές.

Επίσης, ενδέχεται να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσης σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, πρέπει να γνωρίζετε ότι μας κοινοποιείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας στη σχετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σχετική πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ελέγξετε την πολιτική τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτό το πλαίσιο.

7.Αλλαγές στην Πολιτική cookies.

Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας ιστότοπο . Οι κάτωθι όροι καθορίζουν τους όρους που διέπουν τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ( https://clickradio.gr/ ), την παροχή υπηρεσιών και την αγορά προϊόντων μέσω αυτής. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Cookies και Πολιτική Απορρήτου (αμφότερες εφεξής καλούμενες ενιαία ως «Οι Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων»), προτού ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Κάνοντας χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων, επομένως αν δεν συμφωνείτε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικές πληροφορίες

Το https://clickradio.gr/ είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος,

Μέσω του διαδικτυακού μας ιστοτόπου θα πρέπει να πληρώσετε για τις ανάλογες υπηρεσίες που θέλετε. Μέσα στο Eshop μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τις υπηρεσίες μας όταν αυτές είναι διαθέσιμες και αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας.

Η χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας, αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος ‘’ https://clickradio.gr/ ‘’καθώς και η συμφωνία που συνάπτει η Επιχείρηση clickradio.gr με τον Χρήστη/Συνδρομητή/Πελάτη διέπεται από τους όρους του παρόντος (εφεξής «οι Όροι Χρήσης»). Σκοπός των παρόντων Όρων Χρήσης είναι ο καθορισμός των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των συμβαλλόμενων μερών στο πλαίσιο της χρήσης του παρόντος ιστοτόπου, αλλά και πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών εκ μέρους της Επιχείρησης clickradio.gr προς τον Πελάτη/Συνρομητή/Χρήστη μέσω διαδικτύου. Οι παρόντες Όροι Χρήσης διατηρούν την ισχύ τους για όλες τις αγορές και παραγγελίες, οι οποίες γίνονται από τον Πελάτη/Συνδρομητή/Χρήστη για κάθε προϊόν του ηλεκτρονικού καταστήματος του διαδικτυακού τόπου https://clickradio.gr/

  1. Αποδοχή όρων

Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Συνδρομητής/Πελάτης ο οποίος είτε χρησιμοποιεί αυτό τον διαδικτυακό τόπο, είτε επιλέγει να γίνει συνδρομητής των υπηρεσιών μας, είτε προβαίνει σε παραγγελία προϊόντος, το οποίο διατίθεται προς πώληση δια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεται τους παρόντες Όρους Χρήσης, ότι αναγνωρίζει την υποχρέωσή του να συμμορφώνεται με αυτούς καθώς και ότι έχει πλήρη γνώση αυτών πριν την διενέργεια της παραγγελίας του. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το click.gr δεσμεύεται προς εκπλήρωση των υποχρεώσεων της ως πωλητής λιανικής στο πλαίσιο των παρόντων όρων χρήσης και των κείμενων νομοθετικών διατάξεων.

Η Επιχείρηση clickradio.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους χρήσης του ιστοτόπου, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ωστόσο, οι Όροι Χρήσης οι οποίοι ισχύουν για αγορά/παραγγελία η οποία έλαβε χώρα από τον Πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπο της https://clickradio.gr/ είναι αυτοί τους οποίους ο Πελάτης αποδέχθηκε την ημέρα διενέργειας της αγοράς/παραγγελίας, σημειώνοντας στην αντίστοιχη εντολή «Αποδέχομαι τους γενικούς όρους της πώλησης» πριν προχωρήσει στην επιβεβαίωση της πληρωμής. Ο Πελάτης δια της επιλογής αυτής επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει, καταλάβει και αποδέχεται τους παρόντες Όρους Χρήσης οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο https://clickradio.gr/

  1. Ιδιοκτησία και πνευματικά δικαιώματα

Η Επιχείρηση clickradio.gr , δημιουργός της παρούσας ιστοσελίδας, διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή και σε κάθε περίπτωση τα πνευματικά, ως και κάθε άλλης φύσης, δικαιώματά της σε όλα τα δεδομένα που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: κάθε πίνακας, διάγραμμα, πληροφορία, αναφορά, ανάλυση, κείμενο, φωτογραφία, ως και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο συμπεριλαμβανομένων ιδεών, που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα, καθώς και σε όλα τα μετέπειτα αντίγραφά τους, σε οποιαδήποτε μορφή και αν ευρίσκονται. Επίσης, ο δικτυακός μας τόπος, διατηρεί το δικαίωμα διενέργειας, ψηφοφορίας, gallops, ανάλυσης και σχολιασμού πάνω σε πολιτικά, κοινωνικά, και οικονομικά ζητήματα. Κάθε συμπέρασμα, εκτίμηση, πόρισμα, μιας τέτοιας ψηφοφορίας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δικτυακού μας τόπου. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας είναι επιτρεπτή μόνο η ιδιωτική χρήση αυτών, με εξαίρεση διαφορετικές διατάξεις οι οποίες δύναται να είναι απαγορευτικές δυνάμει του Κώδικα περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε άλλη χρήση συνιστά πειρατεία και επισύρει τις κυρώσεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση την περίπτωση προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης εκ μέρους της Επιχείρησης clickradio.gr . Κάθε πρόσωπο, ιδιοκτήτης διαδικτυακού τόπου, ο οποίος επιθυμεί να ενσωματώσει στον ιστότοπό του την σελίδα της Επιχείρησης πρέπει να ζητήσει ειδική προς τούτο εξουσιοδότηση εκ μέρους της Επιχείρησης clickradio.gr . Η χρήση, αναδημοσίευση, κυκλοφορία κ.λπ. ή η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ακόμη και μελλοντικό, εκμετάλλευση των στοιχείων χωρίς την άδεια της δικαιούχου Επιχείρησης clickradio.gr επισύρει σωρεία αστικών και ποινικών κυρώσεων, ιδίως εκ του νόμου 2121/1993 «περί πνευματικής ιδιοκτησίας», του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Α.Κ., καθώς και άλλων ειδικότερων νόμων.

  1. Περιορισμός ευθύνης

Τα δεδομένα που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα έχουν καθαρά συμβουλευτικό, ψυχαγωγικό και ενημερωτικό χαρακτήρα και σκοπό, δεν προτρέπουν σε οποιαδήποτε περίπτωση σε επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων, ανανεώνονται δε και τροποποιούνται συνεχώς. Η Επιχείρηση clickradio.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου τους, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτών και την απουσία ενδεχομένων λαθών. Η Επιχείρηση δεν έχει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και θετικής ή αποθετικής ζημίας, ακόμη και μελλοντικής.

Η χρήση της ιστοσελίδας από κάθε χρήστη γίνεται με αποκλειστική του ευθύνη και η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστούν οι χρήστες των σελίδων, υπηρεσιών και στοιχείων του ιστοτόπου, στις οποίες προβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία.

Η Επιχείρησή αν και έχει λάβει, στο μέτρο του δυνατού, τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του διαδικτυακού τόπου από κακόβουλο λογισμικό/ιούς ή/και οποιουδήποτε άλλου είδους βλαβερά ή καταστροφικά αρχεία ή/και προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, δεν μπορεί να εγγυηθεί στους χρήστες ότι ο δικτυακός τόπος δεν θα προσβληθεί ποτέ από τέτοια στοιχεία. Η Επιχείρηση, συνεπώς, δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, επιγενόμενες ή παρεπόμενες, θετικές ή αποθετικές, που ενδέχεται να προκύψουν αναφορικά με τον παρόντα διαδικτυακό τόπο και αφορούν στη χρήση ή αδυναμία χρήσης αυτού, καθώς και σε κάθε παράλειψη, ανακρίβεια, καθυστέρηση ή αποτυχία λειτουργίας, υποκλοπή ηλεκτρονικών επικοινωνιών από τρίτους ή από προγράμματα υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση ιών και σε τυχόν άλλα σφάλματα ή ελαττώματα επ’ αυτού.

  1. Διαφημίσεις

Η ιστοσελίδα μας περιέχει διαφημίσεις, καθώς και προβολή άλλου υλικού με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των χρηστών, ως και οιωνδήποτε τρίτων που ήθελε θεωρηθεί ότι θίγονται, για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη, ανακρίβεια ή αδυναμία συμμόρφωσης προς τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο των διαφημίσεων. Η Επιχείρηση δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται στην ιστοσελίδα (πέραν των προφανών περιπτώσεων προσβολής εννόμων δικαιωμάτων που θα γίνονταν αντιληπτές και από τον μέσο συνετό πολίτη) και ως εκ τούτου δεν δύναται να της καταλογιστεί οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

  1. Σύνδεση με διαδικτυακούς τόπους τρίτων

Η ιστοσελίδα μας παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, οι οποίες ανήκουν σε τρίτα μέρη. Οι πάροχοι των εξωτερικών αυτών ιστοσελίδων φέρουν την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη για την ασφάλεια και την εγκυρότητα του περιεχομένου και των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτούς. Η Επιχείρηση δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, ούτε για την ποιότητα και τις ιδιότητες των προϊόντων ή υπηρεσιών, που διατίθενται από τους διαδικτυακούς τόπους τρίτων.

Η σύνδεση των χρηστών στους εξωτερικούς αυτούς διαδικτυακούς τόπους γίνεται με δική τους ευθύνη και σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες οφείλουν να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους των ιστοτόπων αυτών, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη για ο, τιδήποτε τυχόν προκύψει από την επίσκεψη και χρήση τους. Οι χρήστες ακολουθώντας τον σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, δηλώνουν τη συμφωνία τους περί μετάβασης σε αυτόν και συνέχισης περιήγησης σύμφωνα με την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής του ιστοτόπου αυτού.

6.Πληροφορίες & Προϊόντα

H Επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών τόσο αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και με τα προϊόντα που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία της Επιχείρησης. Πληροφορίες, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και γραφικές απεικονίσεις στο διαδικτυακό τόπο είναι αμιγώς ενδεικτικά. Ο Πελάτης/Συνδρομητής/Χρήστης ωστόσο πρέπει να γνωρίζει το γεγονός ότι κάθε φωτογραφική απεικόνιση δεν αποτελεί ακριβή αναπαράσταση του προϊόντος ούτε μπορεί να υποκαταστήσει την απαιτούμενη υλική του εξέταση. Η Επιχείρηση « clickradio.gr » δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διαφοροποίηση σχετικά με την μορφή, την σύνθεση και το χρώμα μεταξύ των φωτογραφιών – φωτογραφικών απεικονίσεων και των προϊόντων. Η Επιχείρηση « clickradio.gr » επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.

  1. Συνδρομή

7.1)Η συνδρομή στις παρεχόμενες υπηρεσίες της Επιχείρησης clickradio.gr θα συνεχίζεται έως τη διακοπή της. Για να χρησιμοποιεί ο Συνδρομητής την υπηρεσία, πρέπει να έχει πρόσβαση στο Internet και συσκευή που να υποστηρίζει την παρεχόμενη υπηρεσία, όπως και να υποδείξει έναν ή περισσότερους Τρόπους Πληρωμής.

7.2)Κάθε Πελάτης ο οποίος επιλέγει να γίνει συνδρομητής στις παρεχόμενες υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του ηλεκτρονικού καταστήματος https://clickradio.gr/ της Επιχείρησης « clickradio.gr » δηλώνει ότι έχει την δικαιοπρακτική ικανότητα να συμβληθεί στη σύμβαση, η οποία διέπεται από τους παρόντες όρους και ειδικότερα σχετικά με την εγκυρότητα της πιστωτικής κάρτας καθώς και την νομιμοποίηση του κατόχου της να προβεί σε χρέωση της κάρτας αυτής στο ποσό που αντιστοιχεί στην συνολική τιμή αγοράς (στην περίπτωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας). Η Επιχείρηση « clickradio.gr » διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί αίτημα συνδρομής από τον Πελάτη στην περίπτωση που υφιστάμενη διαφορά με αυτόν άπτεται του ζητήματος της καταβολής του ανταλλάγματος.

7.3)Κύκλος χρέωσης:Το κόστος συνδρομής για τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα χρεώνεται σύμφωνα με τον Τρόπο Πληρωμής κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία χρέωσης. Η διάρκεια του κύκλου χρέωσης εξαρτάται από το χρόνο της συνδρομής που θα επιλέξει ο Συνδρομητής.

7.4)Ακύρωση:Δεν προβλέπεται δυνατότητα επιστροφής καταβληθέντων ποσών για τις πληρωμές και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ο Συνδρομητής έχει ήδη αποκτήσει πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες της Επιχείρησης.

7.5)Παρεχόμενες υπηρεσίες: Η Επιχείρηση παρέχει στους συνδρομητές της μια εξατομικευμένη συνδρομητική υπηρεσία, η οποία τους επιτρέπει την πρόσβαση στην Web κλήση που μεταδίδεται στο Internet σε συγκεκριμένες συσκευές και υπολογιστές με σύνδεση στο Internet, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυνατοτήτων και λειτουργιών, όπως και όλου του περιεχομένου και του λογισμικού που σχετίζονται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση και δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση τους με άλλα άτομα εκτός του Συνδρομητή. Κατά τη διάρκεια της συνδρομής, η Επιχείρηση παρέχει στους Συνδρομητές ένα περιορισμένο, μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμο δικαίωμα πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Πέραν των ανωτέρω, δεν μεταβιβάζεται στους Συνδρομητές κανένα δικαίωμα, τίτλος ή συμφέρον.

7.6) Αποδέχεστε να μην αρχειοθετείτε, αναπαράγετε, διανέμετε, τροποποιείτε, προβάλλετε, παρουσιάζετε, δημοσιεύετε, αδειοδοτείτε, δημιουργείτε παράγωγα έργα, προσφέρετε προς πώληση ούτε να χρησιμοποιείτε περιεχόμενο και πληροφορίες που περιέχονται ή λαμβάνονται από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή μέσω αυτών. Επίσης, αποδέχεστε: να μην παρακάμπτετε, καταργείτε, τροποποιείτε, απενεργοποιείτε, υποβαθμίζετε ή αναστέλλετε τις λειτουργίες προστασίας του περιεχομένου των παρεχόμενων υπηρεσιών, να μην χρησιμοποιείτε προγράμματα ρομπότ, ανίχνευσης (spider), εξαγωγής δεδομένων ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα για την πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες, να μην προβαίνετε σε ανακατασκευή, αποσυμπίληση ή αποσυναρμολόγηση οποιουδήποτε λογισμικού ή άλλων προϊόντων ή διαδικασιών με δυνατότητα πρόσβασης μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών, να μην παραποιείτε το περιεχόμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών με οποιονδήποτε τρόπο, όπως και να μην χρησιμοποιείτε μεθόδους άντλησης δεδομένων, συγκέντρωσης δεδομένων ή εξαγωγής. Επίσης, αποδέχεστε να μην προβαίνετε σε μεταφόρτωση, δημοσίευση αποστολή μέσω email ή άλλη αποστολή ή μετάδοση υλικού σχεδιασμένου για τη διακοπή, την καταστροφή ή τον περιορισμό της λειτουργικότητας οποιουδήποτε λογισμικού υπολογιστή, υλικού ή εξοπλισμού τηλεπικοινωνίας που σχετίζεται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ιών λογισμικού ή άλλου κώδικα υπολογιστή, αρχείων ή προγραμμάτων. Σε περίπτωση αθέτησης των παρόντων Όρων Χρήσης ή συμμετοχής σε παράνομη ή δόλια χρήση της υπηρεσίας, ενδέχεται να διακόψουμε ή να περιορίσουμε τη χρήση των υπηρεσιών μας.

7.7) Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή και μπορεί να επηρεάζεται από ποικίλους παράγοντες, όπως την τοποθεσία του Συνδρομητή, το διαθέσιμο εύρος ζώνης ή/και την ταχύτητα της σύνδεσης του Συνδρομητή στο Internet.

7.8)Προκειμένου για την διενέργεια της παραγγελίας στο διαδικτυακό τόπο https://clickradio.gr/ ο Συνδρομητής πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που υποδεικνύονται κάθε φορά:

  • Επιλέγει την κατηγορία ενδιαφέροντός του .
  • Ακολουθεί τον τρόπο επικοινωνίας και τις οδηγίες της κάθε υπηρεσίας
  • Επιλέγει το πεδίο «Προχωρήστε στην πληρωμή» για να ολοκληρώσει την παραγγελία.
  • Πριν την διενέργεια της παραγγελίας καλείται να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του.
  • Επιλέγει τον τρόπο πληρωμής από τις δυνατές επιλογές πληρωμής.
  • Επιλέγει το πεδίο «Υποβολή» για να ολοκληρώσει την παραγγελία και να προχωρήσει στην πληρωμή στον διακομιστή ασφαλείας ο οποίος θα κατοχυρώσει την σύμβαση πώλησης με την Eπιχείρηση « clickradio.gr » σε οριστικό και τελικό στάδιο.

Τα ανωτέρω στάδια υποβολής της παραγγελίας είναι ενδεικτικά. Η τελική διάρθρωση των όρων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο κατασκευής και λειτουργίας της ιστοσελίδας.

7.9)Επιβεβαίωση λήψης παραγγελίας: Από τη στιγμή που διενεργήθηκε η παραγγελία για λόγους ασφαλείας αποστέλλεται αυτόματα στο Συνδρομητή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας υπό την προϋπόθεση ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία δηλώθηκε στο έντυπο εγγραφής είναι ακριβής. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει περίληψη της παραγγελίας, αριθμό και ημερομηνία της παραγγελίας, στοιχεία του Πελάτη και τρόπο καταβολής του τιμήματος. Το μήνυμα αυτό αποτελεί την επιβεβαίωση του Συνδρομητή ότι η παραγγελία του παρελήφθη. Ο Συνδρομητή οφείλει να παρακολουθεί προσεκτικά την εγκυρότητα και την επάρκεια των στοιχείων τα οποία αποστέλλει στην Επιχείρηση « clickradio.gr».

7.10)Αποδοχή παραγγελίας-κατάρτιση σύμβασης: Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή εκ μέρους της Επιχείρησης « clickradio.gr ». Η αποδοχή της παραγγελίας επιβεβαιώνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος το οποίο αποστέλλεται στον Πελάτη δια μέσου του οποίου επιβεβαιώνεται ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί μαζί με το επίσημο αποδεικτικό έγγραφο της παραγγελίας (απόδειξη/ τιμολόγιο). Η σύμβαση πώλησης θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο όταν σταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιβεβαίωση της αποστολής.

Προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ίδια παραγγελία αλλά δεν γίνεται μνεία αυτών στο μήνυμα επιβεβαίωσης της αποστολής δεν αποτελούν μέρος της παρούσας Σύμβασης. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές οι οποίες βρίσκονται καταχωρημένες στο σύστημα επεξεργασίας πληροφοριών της ιστοσελιδας « https://clickradio.gr/ » και φυλάσσονται με κάθε δυνατή ασφάλεια θα λειτουργούν ως απόδειξη επικοινωνίας, παραγγελιών και πληρωμής μεταξύ των μερών. Οι παραγγελίες τα και τιμολόγια των οποίων η αρχειοθέτηση θα πραγματοποιείται δια μέσου ενός ισχυρού συστήματος υποστήριξης θα θεωρούνται απόδειξη.

7.11)Τιμολόγηση: Η τιμή κάθε παρεχόμενης υπηρεσίες θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Η Επιχείρηση clickradio.gr φροντίζει να διασφαλίζει ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Εάν διαπιστωθεί από την Επιχείρηση κάποιο λάθος στην τιμή οποιασδήποτε υπηρεσίας που έχει παραγγείλει ο Συνδρομητής, θα τον ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν, παρέχοντας τη δυνατότητα εκ νέου επιβεβαίωσης της παραγγελίας στη διορθωμένη σωστή τιμή ή ακύρωσης. Σε περίπτωσης αδυναμίας επικοινωνίας της Επιχείρησης με τον Συνδρομητή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει ακυρωθεί και θα επιστρέφεται το ποσό που έχει καταβληθεί. Η Επιχείρηση δεν υποχρεούται να προμηθεύσει κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή (ακόμα και αν έχει αποσταλεί Επιβεβαίωση Αποστολής), στην περίπτωση που το σφάλμα στην τιμή είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και μπορεί ευλόγως να αναγνωριστεί από τον Συνδρομητή ως λανθασμένη τιμή. Οι τιμές αναφέρονται σε Ευρώ και περιλαμβάνουν τον επιβαλλόμενο κατά την ημέρα διενέργειας της παραγγελίας φόρο. Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς επιβεβαίωση ότι οι αναρτημένες τιμές στο διαδικτυακό της τόπο είναι ακριβείς. Στην περίπτωση επιβολής ενός ή περισσότερων φορολογικών εισφορών ή εν γένει διαφοροποίησης του φορολογικού καθεστώτος, η διαφοροποίηση αυτή θα ενσωματώνεται στην τιμή πώλησης των προϊόντων. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμά μεταβολής της τιμής των προϊόντων ανά πάσα στιγμή.

7.12)Πληρωμή: Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με του κάτωθι τρόπους:

 

  • Με Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Ο Συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με ασφάλεια στην φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με την Τράπεζα www.vivawallet.com ή οποία παρέχει μέγιστη ασφάλεια χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα ασφαλείας. Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Συνδρομητή από την Επιχείρηση καθώς το κομμάτι της πληροφορίας που αφορά την πιστωτική κάρτα δρομολογείται απευθείας στην τράπεζα, η οποία και διεκπεραιώνει την χρέωση.

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας. Ο Συνδρομητής θα λάβει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την επιβεβαίωση της αποστολής της παραγγελίας του.

Η Επιχείρηση επιδεικνύει κάθε δυνατή επιμέλεια σχετικά με την ασφάλεια της πληρωμής και χρησιμοποιεί κάθε απαραίτητο μέσο προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων που διαβιβάζονται διαδικτυακά. Για το σκοπό αυτό ο ιστότοπος λειτουργεί δυνάμει του παγκόσμιου πιστοποιητικού ασφάλειας κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο (Πρωτόκολλο SSL) το οποίο επιτρέπει την κωδικοποίηση των στοιχείων των Πελατών στις διαδικτυακές τους συναλλαγές. Η μετάδοση στοιχείων είναι κρυπτογραφημένη και αυτό είναι εμφανές από το σύμβολο ασφάλειας που εμφανίζεται στον πλοηγό σας.

Προκειμένου για την διενέργεια της παραγγελίας στο διαδικτυακό τόπο πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που υποδεικνύονται κάθε φορά:

      •  
        • Επιλέγει την κατηγορία ενδιαφέροντός του από την λίστα.
        • Περιηγείται σε όλα τα προϊόντα και επιλέγει αυτά τα οποία επιθυμεί.
        • Επιβεβαιώνει την επιλογή του στο καλάθι αγορών επιλέγοντας την ποσότητα κάθε προϊόντος και / ή διαγράφοντας το προϊόν από το καλάθι αγορών.
        • Επιλέγει το πεδίο « Προχωρήστε στην πληρωμή» για να ολοκληρώσει την παραγγελία.
        • Πριν την διενέργεια της παραγγελίας καλείται να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του.
        • Επιλέγει τον τρόπο πληρωμής από τις δυνατές επιλογές πληρωμής.
        • Επιλέγει το πεδίο «Υποβολή» για να ολοκληρώσει την παραγγελία και να προχωρήσει στην πληρωμή στον διακομιστή ασφαλείας ο οποίος θα κατοχυρώσει την σύμβαση πώλησης με την Επιχείρηση σε οριστικό και τελικό στάδιο.
        • Τα ανωτέρω στάδια υποβολής της παραγγελίας είναι ενδεικτικά. Η τελική διάρθρωση των όρων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο κατασκευής και λειτουργίας της ιστοσελίδας.

7.13)Επιβεβαίωση λήψης παραγγελίας: Από τη στιγμή που διενεργήθηκε η παραγγελία για λόγους ασφαλείας αποστέλλεται αυτόματα στον Πελάτη μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας υπό την προϋπόθεση ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία δηλώθηκε στο έντυπο εγγραφής είναι ακριβής. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει περίληψη της παραγγελίας, αριθμό και ημερομηνία της παραγγελίας, στοιχεία του Πελάτη, περιγραφή των προϊόντων, ποσότητα, τιμή, τρόπο καταβολής του τιμήματος καθώς και την διεύθυνση χρέωσης. Το μήνυμα αυτό αποτελεί την επιβεβαίωση του Πελάτη ότι η παραγγελία του παρελήφθη. Ο Πελάτης οφείλει να παρακολουθεί προσεκτικά την εγκυρότητα και την επάρκεια των στοιχείων τα οποία αποστέλλει στην Επιχείρηση. Η τελευταία δεν ευθύνεται για πιθανά λάθη στα στοιχεία – δεδομένα καθώς και τις συνέπειες στην περίπτωση καθυστέρησης ή λάθους κατά την αποστολή.